Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odkryty zbylé tři lokace z Hitman 3

Podíváme se i blízko Čech.

Je sympatické, že se IO Interactive podařilo utajit zbývající prostředí z Hitmana 3 až do doby dvou týdnů před vydáním koncem ledna.

Zatím jsme věděli o třech: Dubaji a panství Dartmoor v Anglii, které si mohli novináři na přelomu roku vyzkoušet pro sepsání dojmů, a pak o čínském městě Chongqing.

Nyní tvůrci na homepage odkryli trojici dalších levelů, které završí jejich počet na celkových šest.

Zhruba v polovině hry zavítá Agent 47 do Berlína, konkrétně na jeho předměstí. Má to být místo známé díky svému vibrujícímu stylu, pohádkám a chaotickému nočnímu životu. Ať už toužíte po něčem, kde se zotavíte, nebo naopak zapaříte na epické rave party, prý vás Berlín uspokojí.

Předposlední mise vezme hrdinu do Mendoza v Argentině, které si mnozí asociují s dobrým vínem. Bude to prostředí, kde si užijete krásných vyhlídek i chutí, prý se spoustou prostoru k prozkoumání, nejen přilehlých hor.

A konečně závěr Hitmana 3 se odehraje v Karpatech v Rumunsku. Tento epilog celé trilogie nájemného vraha zatím zcela správně zůstává zahalen tajemstvím, krom obrázku výše, dle nějž tam nebude panovat úplně příjemné a přehledné počasí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments