Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaostřeno na boje z Returnal

Nové info, sestřih a obrázky.

Bude to o upgradovatelných zbraních, riskantních zvýhodněních a nástrojích z úplně jiného světa.

Sony dnes na oficiálním PS Blogu přiblížila boje z březnové PlayStation 5 exkluzivity Returnal.

A to jak novými detaily, tak dvouminutovým sestřihem z hraní a obrázky.

Watch on YouTube

Tato sci-fi third-person akce od studia Housemarque připomíná sérii Lost Planet, jen samozřejmě není na sněhu. Má jít o kombinaci frenetického střílení s bohatým prozkoumáváním prostředí a přesuny po procedurálně generovaném Atropos.

"Navrhli jsme hru tak, aby šlo o výzvu, která vás odmění a bude co nejvíce pestrá. Když přinutí, abyste to zkusili ještě jednou, budeme spokojeni," říká kreativní ředitel Harry Krueger.

Hrdinka bude disponovat arzenálem a zařízeními, které tam najde, zatímco jiné si vyrobí nebo si je přinesla s sebou. Každá z deseti zbraní bude mít alternativní režim střelby, který je náhodně vybrán z pestré palety nabízených, počínaje elektrickými impulsy a konče Tendrilpodem. Že to bude znát z vibrací DualSense ovladače, asi není nutné dodávat.

Smrt tady nebude pro Selene únikem. Když zemře, pošle ji to na začátek časové smyčky, těsně před havárií na planetě. Většina schopností a předmětů bude ztracena, ale některé ji zůstanou. To se týká třeba Cthonos, cizácké výbavy, která náhodně vygeneruje určitý předmět na začátek každého cyklu. Také bude sledovat váš výkon a odmění vás okamžitě využitelnou věcí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Returnal

PS5

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments