If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cítili jste se v Cyberpunk 2077 příliš osaměle? Modifikace to napravuje

Možnost vzít s sebou společníky.

Ať už se stavíte na kteroukoli stranu barikády - upřednostňujete kvality hry jako Mikoláš Tuček či Dan Vávra, který ho dohrál podruhé, nebo se to ve vás vaří kvůli jednání CD Projektu a vyhozeným penězům za konzolovou verzi - faktem je, že stále zůstává v kurzu.

Cyberpunk 2077 je singleplayerovou záležitostí, ale pokud vám trampoty V připadají příliš osamělé nebo byste v Night City potřebovali pomoc (udělat si to trochu jednodušší), máme tu pro vás řešení.

Objevila se totiž neoficiální modifikace na Nexus Mods, která vám při hraní zařídí nějakou společnost. Sice to nejsou živí hráči, na ty si ještě pár let počkáme, ale i počítačem řízení parťáci se hodí.

Jedná se o mod a uloženou pozici, která přináší vypracovanou mužskou postavu na levelu 50 (se všemi schopnostmi na maximum), včetně možnosti, aby vás při plnění misí následovali společníci, konkrétně tito: Judy, River, Saul a Takemura.

Zatím to tedy nefunguje úplně stoprocentně, mezi technické potíže se řadí třeba to, že za vámi jdou, i když se teleportujete (Saul). Autor modu proto doporučuje, abyste nechali společníky v apartmánu, než se teleportujete.

Když už vám začne jejich neustálá přítomnost lézt na nervy, je potřeba si zahrát jejich důležité vedlejší mise, abyste je tím resetovali. Jedná se o tyto:

  • Judy: Ex-Factor
  • River: I Fought the Law
  • Saul: Riders on the Storm
  • Takemura: Room 303

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments