Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vzhůru na zteč se dvěma legendárními hrdiny

Ohlášen přídavek do Total War Saga: Troy + trailer.

Kdo to loni v létě stihnul během jednodenního rozdávání, může studio Creative Assembly podpořit 28. ledna aspoň pár drobnými, ovšem stále pouze na Epic Games Store (na Steamu pořád není ani základní hra).

Ten den totiž vypustí frakční balíček. Aiás a Diomédés pošlou na bojiště hry A Total War Saga: TROY dva nejproslulejší válečníky Iliady a oba se nemohou dočkat, až to bájné město rozeberou do základů.

Tyto impozantní postavy přivítají nové a jedinečné mechaniky kampaní a také spoustu dobově inspirovaných válečníků, zkušených jednotek skvělých bojovníků a dalších.

Watch on YouTube

"Aiás Veliký je štít chránící achajské vojsko, proslulý svou silou a vysokým vzrůstem, jimž se nikdo nevyrovná. Jeho jednotky se spoléhají na pomalou, nicméně dobře obrněnou obrannou pěchotu těžkooděnců, která má držet formaci, zatímco jeho mocné střelecké jednotky využijí chráněných pozic.

Diomédés, král Argu, je ostříleným válečníkem a svou vojenskou sílu využil k tomu, aby z Argu udělal nesmírně mocné město, které předčí jen proslulé Mykény. Jeho jednotky se zaměřují na drtivé útoky všestranné pěchoty se sekerami a meči, a to zároveň s jednotkami, které obchvatem útočí z nečekaných míst.

DLC přinese všem hráčům hry A Total War Saga: TROY i bezplatný obsah. Je to přístup k Héfaistovi, bohu kovářů a sopek, a k epickému agentovi - božskému řemeslníkovi. Další informace najdete v nejčastěji kladených otázkách na homepage.

  • 2 nové frakce - Salamis (Aiás) a Argos (Diomédés)
  • 18 nových jednotek - včetně salamínských mořeplavců, argejských mistrů šermířů, Aiantovy hradby a dalších
  • Jednotky skvělých bojovníků - zkušené verze klasických jednotek vedené důstojníkem
  • 4 nové frakční mechaniky a možnosti vyjednávání
  • Nová událost v Tróji - krádež palladia
  • Model kampaně a mapa bojiště Théb a jejich sedmi bran

Bezplatný obsah: Nový bůh - Héfaistos a nový epický agent - božský řemeslník

Read this next