Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Poslední aktualizace Wrath: Aeon of Ruin v Early Access

Ponořte se do dlouho zničených lesů.

WRATH: Aeon of Ruin je temná fantasy hororová FPS, poháněná původním Quake engine od 3D Realms, 1C Entertainment a KillPixel Games.

Koncem minulého týdne byla vydána důležitá aktualizace předběžného přístupu, který mají rádi hráči (91% velmi pozitivních hodnocení na Steamu), média i tvůrci obsahu.

Ponořte se do srdce již dlouho zničených lesů a objevte Trinket of Deflection, artefakt, který vyvolá temný štít. V případě nouze aktivujte Trinket of Deflection, abyste odrazili nepřátelské střely nebo vyrazili do útoku. Ale pozor na Lurkera, novou vodní nestvůru, která na vás čeká v hlubinách:

Watch on YouTube

"Rok v karanténě představoval pro všechny výzvu, ale byli jsme schopni dodat slíbené aktualizace předběžného přístupu. Tento finální úsek vývoje zajišťuje, že celá hra bude spuštěna na PC a konzolích se třemi světy, z nich každý bude stejně velký jako ten první, nabitý gotickými hrůzami a smrtícími zbraněmi. Přesné datum vydání bude oznámeno později.

I když odložení hry není nikdy ideální, chtěli jsme vypustit jednu úžasnou závěrečnou aktualizaci, než hru vydáme," řekl Frederik Schreiber, víceprezident společnosti 3D Realms a producent. "Léto se může zdát daleko, ale pilně pracujeme na tom, aby byl WRATH tou nejlepší hrou, jakou může být."

WRATH: Aeon of Ruin je k dispozici pro PC skrze Steam Early Access. Pro Nintendo Switch, PlayStation 4 a Xbox One bude hra k dispozici v létě 2021.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wrath: Aeon of Ruin

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments