Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xbox One verze Microsoft Flight Simulator? Šance vzrostla

Ale ne hned.

Když byla oznámena konzolová verze Microsoft Flight Simulator 2020, nikdo se nepodivoval nad tím, že to je pouze pro Xbox Series X a S. Tato hra je známa svou vysokou hardwarovou náročností i na PC.

Nicméně podle nových informací se zdá, že verze pro starou konzoli Xbox One přeci jen vyloučena není, dokonce možná vznikne.

Šance vzrostla poté, co se šéf vývojářů Jorg Neumann vyjádřil pro Eurogamer v tom smyslu, že jednoho dne takový port vyjít může.

"Asi to bude o vhodném načasování. Záleží také na paměti. Na Ultra detaily jste v PC verzi potřebovali pořádné dělo, v němž je paměti mnohem více než v Xbox One. Ale tak jako u jiných věcí i zde platí, že se věci mohou časem změnit a nyní je předčasné o tom mluvit."

Studio Asobo se prý nyní soustředí na to, aby vydalo Xbox Series verze a teprve pak se bude zabývat případnou Xbox One verzí. Prý si nikdy nezavřelo dveře, aby taková konverze jednoho dne byla, i se prý nabízejí jiné možnosti. Tím se patrně myslí hraní z cloudu, díky čemuž by se hra dokázala rozjet i na obstarožním hardware Xbox One.

Neumann také potvrdil, že xboxová verze jako taková bude podobná té PCčkové, ale bude v ní více tutoriálů a asistence, která pomůže nováčkům dostat se do vzduchu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Microsoft Flight Simulator (2020)

Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments