Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Báječné tržby The Walking Dead: Saints and Sinners

+ podíl platforem, update s výzvou.

Vedle Half-Life: Alyx to je jedna z mála her, kterou všichni majitelům virtuální reality stále závidí.

Před rokem (23. ledna 2020) vydaná hra The Walking Dead: Saints and Sinners už utržila více než 29 milionů dolarů, díky čemuž patrně vygenerovala solidní zisk.

To z ní dělá jednu z nejvíce vynášejících pro VR (pro srovnání, Superhot VR utržil přes Vánoce jen 2 miliony dolarů) a možná také nejvýnosnější titul z tohoto univerza, ačkoli tady záleží na tom, jak se budou počítat epizody starších adventur od Telltale.

Zvláštní je, že verze pro headset Oculus Quest se prodávala desetkrát lépe než ta původní pro Oculus Rift, a to přitom byla uvedena teprve před čtyřmi měsíci (jinak hra existuje i pro PSVR).

Watch on YouTube

Skydance Interactive také ohlásili bezplatné rozšíření The Trial, což však není bezplatná zkušební verze, jak by se mohlo zdát, nýbrž nový režim.

Od 4. února se v něm postavíte nekonečným vlnám nabíhajících nepřátel, aneb variace na klasické Horde. Když přežijete každé kolo, obdržíte bonusové body dle vašeho výkonu, za něž si pořídíte další zbraně či předměty, abyste byli připraveni na příští vlnu.

Více na UploadVR.

Read this next