Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Intro filmeček King Arthur: Knight's Tale

Ke spuštění Early Access.

Na rovinu je hned potřeba říct, že na ty od Blizzardu zdaleka nemá - na to se zdejší grafické podklady příliš opakují, jejich propracovanost není taková, i tomu chybí gradace či moment překvapení.

Nicméně je potřeba ocenit, že si NeocoreGames vůbec s přípravou tříminutového renderovaného filmečku k takové hře dali práci.

Nevypustili ho jen tak náhodou, nýbrž k nynějšímu spuštění Early Access programu pro King Arthur: Knight's Tale na Steamu.

Watch on YouTube

Za 35 eur dostanete prý unikátní hybrid mezi tahovou taktickou hrou a tradičním RPG zaměřeným na postavy. Jde o moderní odvyprávění klasického příběhu v duchu temného fantasy.

Předběžný přístup obsahuje úplný z ačátek kampaně, což jsou dvě příběhové mise a několik vedlejších. Dále tu je sedm hratelných hrdinů z různých tříd na výběr, ale jejich level je zastropován na úrovni pět.

Ve finální verzi toho má být mnohem více, i na základě ohlasů od hráčů. Venku má být nejdříve po pár měsících pro PC a pak časem také pro PS5 a Xbox Series. Více o hře v oznámení zde nebo na homepage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

King Arthur: Knight's Tale

PS5, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments