Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Robin Hood: Builders of Sherwood

Mezi Settlery a akčním RPG.

Úspěch domácího Kingdom Come Deliverance vzbudil vlnu zájmu o hry zasazené do období středověku. Hozenou rukavici zvedli i v polském studiu MeanAstronauts ve spolupráci s vydavatelem PlayWay.

Jejich nově oznámený Robin Hood: Builders of Sherwood se bude pohybovat někde na pomezí Settlerů a akčního RPG (adventury).

Coby legendární loupežník budete bohatým brát a chudým dávat, abyste nastolili spravedlnost a pořádek v lesích Sherwoodu, kde dosud vládla tyranie od despotického šerifa z Nottinghamu.

Vše navíc vypadá krásně díky podpoře raytracingu, leč datum vydání se zatím neví:

Watch on YouTube

Po stránce akční herní náplně vás čekají zejména přepadení, abyste si sehnali dostatek peněz pro své plány.

Společně s tím nesmí chybět snaha o vytvoření lesní vesnice a komunity: Čím větší a strategicky umístěná bude, tím máte vyšší šanci na vítězství, ale bude potřeba se starat také o spokojenost a zdraví obyvatel, vašich spojenců. Vyžadovat po vás budou oblečení, jídlo, výbavu či zbraně na blízko i na dálku.

Hra má mít otevřený svět, který se dá volně prozkoumat. Potkáte tam slavné postavy, jako je třeba Lady Marion, Little John, Brother Tuck, Allan či Will Scarlet. Některé z nich vám pomohou, jinak to bude chtít vytrénovat také lučištníky, lovce, strážné, stavitele, farmáře atd. Více na Steamu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments