If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

RECENZE Ajax a Diomedes do Total War Saga: Troy

+ vytípané screeny z české verze.

Troja ze série Total War Saga rozhodně dokázala zaujmout, zvlášť když jí drtivá většina hráčů získala zcela zdarma prostřednictvím Epic Games Store. Ti z vás, kteří si ještě prolinkovali EGS účet se serverem totalwar.com, dostali možnost získat zdarma i první DLC s Amazonkami. Tím ale výčet dárků skončil a u rozšíření se už očekává, že přeci jen něco zaplatíte.

Pominu-li loňský placený patch přidávající pouze litry krve do bitev, je prvním skutečným placeným DLC až nynější novinka v podobě rozšíření Aiás a Diomédés, které se opět nese v duchu Homérovy Iliady.

Za necelé tři stovky získáváte možnost rozjet hlavní kampaň za dva nové národy. Oba jsou z tábora Danajců a v jejich čele stojí legendární hrdinové Aiás (frakce Salamis) a Diomédés (frakce Argos). Společně s nimi máte nyní k dispozici i osmnáct nových unikátních jednotek, které lze najmout jen v daných lokacích. Zároveň jsou zde i nové herní mechaniky, jako třeba soubojové výzvy s ostatními válečníky, které slouží k získávání věhlasu.

Pokud vás tedy v základní hře achajští vojevůdci moc nenadchli, zkuste to nyní s Aiásem nebo Diomédésem a dobijte bájnou Troju s nimi. Osobně mi jejich kampaně přišly herně zajímavější než ty ze základní hry. V příštím rozšíření by pro změnu mělo dojít k posílení řad Trojanů a dodat jim také pár nových hrdinů a herních prvků.

Současně Vám přinášíme i galerii obrázků vytípaných z české verze tohoto nového DLC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author

Milan Bergman

Contributor

Comments