If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cyberpunková obrněná vozidla vstupují do Crossout

Aktualizace Syndikát.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment oznámily vydání nové aktualizace "Syndikát" pro postapokalyptickou online hru Crossout. Zcela nová frakce nazývaná Syndikát přichází do pustin, takže hráči dostávají nové úkoly, nové části vozidel a novou PvP mapu "East quarter". Událost Syndikát bude dostupná do 30. dubna.

Těsně před apokalypsou vedení Syndikátu pracovalo v pan-asijské korporaci "Neon Dragon", která se specializuje na výrobu implantátů, protéz a také technologií AI. V současnosti je Syndikát uzavřenou společností organizovanou v přísné hierarchii a její členové používají vylepšení, inteligentní zbraně a pokrokové zařízení pro ukládání energie. Pro získání přístupu k technologiím Syndikátu, hráči musí ukončit všechny otázky frakce v nové sezoně Battle Pass.

Cover image for YouTube video“Syndicate” update / Crossout

Tyto nové části vozidel přinášejí nové zajímavé herní funkce. Například epická kabina "Jannabi" akumuluje energii, která je generována během pohybu vozidla. Energie, která je generována se přenáší do zbraní, což jim zvyšuje ničící sílu. Legendární kabina "Yokozuna podporuje drona, který zvyšuje výkon spojeneckých vozidel. Kontaktní zbraň "tempura" přímo spálí části nepřátelských vozidel, autonomní dron "Yaoguai" prší oheň na velké části mapy a sledovací systém "Enlightenment" ruší všechny snahy nepřátel vyhnout se boji. Nakonec nový vysouvací podvozek "Omni" umožňuje hráčům vybudovat vozidla schopné pohybovat se jakýmkoliv směrem.

První mapa ve stylu Syndikátu ve hře Crossout je "East quarter". Nová frakce založila základnu v slamech megapolisu, obnovila elektrickou energii a nainstalovala neonové a informační obrazovky na vysokých budovách. Středem toho místa prochází suchý kanál. Rychlý boj překvapí nepřátele a způsobí paniku v jeho řadách.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crossout

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments