Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kings Bounty 2 má přesné datum vydání

+ vysvětlení odkladu.

Společnosti 1C Entertainment a Koch Media oznámili, že King´s Bounty 2, nástupce úspešné a kritiky uznávaného tahového RPG série, vyjde 24. srpna 2021 pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

Původní datum vydání prý bylo změněno, aby se zajistil ten nejlepší zážitek pro všechny hráče a aby hra byla v co nejlepším stavu.

Watch on YouTube

"Jako tým jsme museli učinit obtížné rozhodnutí přesunout vydání na později v roce 2021, abychom zajistili, že tým bude mít dostatek času a mohli jsme tak poskytnout tu nejlepší verzi hry," řekl Nikolay Baryshnikov, generální ředitel 1C Entertainment.

"Jsme v současné době ve fázi, kdy je hra kompletní a hratelná, ale potřebujeme více času na dokončení testování hry, opravy a vyladění. Odklad nám dá vzácné měsíce pro tak důležitý projekt, s jeho otevřeným světem, komplexním vyprávěním, hlubokou tahovou taktikou a RPG mechanikou," řekl Denis Maltzev, producent King's Bounty 2.

"Když vidíme podporu a lásku, kterou tomu vy, naši fanoušci dáváte, jsme vděční za veškerou vaši podporu a žádáme o trochu více trpělivosti s námi."

Read this next