If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Marvel's Avengers pro nextgen znají přesný termín a vychytávky

I příchod Hawkeye + obrázky, videa.

Crystal Dynamics, Square Enix a Marvel se konečně vymáčkli, kdy nás poctí něčím novým k Marvel's Avengers z loňského podzimu.

Nextgen verze hry pro PS5 a Xbox Series vyjdou přesně 18. března 2021, společně s druhým novým ovladatelným superhrdinou, kterým je Clint Barton neboli Hawkeye.

Majitelé PS4 a Xbox One verzí dostanou upgrade na nextgen zdarma a přenesou se jim i uložené pozice a profily, takže mohou pokračovat ve hraní přesně od okamžiku, kde minule skončili. Nový nextgen příběhový trailer:

Cover image for YouTube videoMarvel's Avengers - Next Gen Story Trailer | PS5
Cover image for YouTube videoMarvel's Avengers - Operation: Hawkeye: Future Imperfect Trailer | PS5, PS4

Hra na PS5 a Xbox Series X/S nabídne vyšší framerate a hezčí vizuální stránku než na old-genu, s podporou až 4K rozlišení na výkonnějších konzolích a 1440p na Xbox Series S.

Naplno se prý využije zabudovaný SSD pro rychlejší načítání všeho, stejně jako se zužitkuje vyšší výpočetní výkon GPU a více paměti pro textury ve vyšším rozlišení, větší dohlednost do dálky, modely ve vyšším rozlišení, vylepšené destrukci brnění a hrdinů, i jiné nové vlastnosti.

Podporován bude také cross-play pro hraní mezi uživateli na jedné rodině konzolí, čili majitelé PS5 mohou hrát s těmi na PS4, a na Xbox One zase potkáte kamarády s Xbox Series X/S.

Níže nové obrázky z bezplatného DLC s Hawkeye. Nová mise Future Imperfect Operation vás vezme do nové oblasti Future Wasteland, inspirované komiksovou sérií Old Man Hawkey. Jedná se o Earth 616 z budoucnosti, zničenou nukleární válkou a invazí vojenské rasy Kree.

Cover image for YouTube videoMarvel's Avengers WAR TABLE Deep Dive - Hawkeye

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments