Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku je hezčí Británie a Irsko do Microsoft Flight Simulator

+ startovní trailer.

Nešlo to, pravda, úplně hladce, ale dnes konečně nastal den D a Microsoft vypustil očekávanou aktualizaci svého leteckého simulátoru pro PC.

Update 3 herního světa bezplatně zařídí, že létání nad Velkou Británií a Irskem bude mnohem hezčí podívaná než v základní verzi hry z loňského léta.

"Dnešní update přináší hezčí grafiku, ručně vytvořené scenérie, vlastní letiště a vzrušující nové aktivity," píše se v souhrnu na Xbox.com.

Zde je startovní trailer, který se snaží zohlednit, že jde o region světa bohatý na tradice, kulturu a historické dědictví, nemluvě o mýtech a legendách.

Watch on YouTube

Virtuální piloti se mohou těšit na 3D photogrammetrii ve vysokém rozlišení pro města Birmingham, Bristol, Cambridge, Londýn a Oxford.

Dále na pětici ručně udělaných letišť (Barra, Liverpool, Land's End, Manchester-Barton, Out Skerries), vylepšení logistiky ostatních letišť, lépe zpracovanou nadmořskou výšku, významné architektonické památky počínaje od britských panství po viktoriánské domy až po kamenné struktury na venkově, hrady či kostely (přes 70 pamětihodností).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Microsoft Flight Simulator (2020)

Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments