Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opětovné vydání Tales from Borderlands

Nyní v jednom balíčku i jinde.

Domácí distributor Take 2 oznámil, že dobrodružná hra Tales from the Borderlands se oficiálně vrátila do digitálních obchodů.

Znovu vydaná verze této adventury, která spojuje všech pět původních epizod do jednoho balíčku, je nyní k dispozici pro Xbox One, PlayStation 4 a PC prostřednictvím obchodu Steam nebo Epic Games Store. Hru můžete také hrát na konzolích nové generace Xbox Series X|S nebo PlayStation 5 prostřednictvím zpětné kompatibility.

Původní epizody vycházely od listopadu 2014 do října 2015 - Zer0 Sum, Atlas Mugged, Catch a Ride, Escape Plan Bravo a The Vault of the Traveler. Startovní trailer k opětovnému uvedení následuje:

Watch on YouTube

Příběh se odehrává mezi událostmi Borderlands 2 a Borderlands 3. Zažijete tento milovaný příběh z pohledu protagonistů, kteří jsou uvrženi do nepravděpodobného partnerství, když se snaží získat hromadu peněz, o nich věří, že jsou jejich.

Fiona je umělkyně na plný úvazek, která se snaží získat jmění prodejem falešného klíče do trezoru. Rhys - kterého možná znáte z Borderlands 3 jako generálního ředitele společnosti Atlas Corporation - je ambiciózní zaměstnanec Hyperionu, který zbožňuje nedávno zesnulého Handsome Jacka a hledá trh s Vault Key. Dohoda, kterou uzavírají, se zhoršuje způsoby, které se mohu stát jen v Borderlands a může způsobit chaos. Jak se zbytek příběhu odehraje, záleží jen na vás, podle toho, jak se budete rozhodovat během napjatých situací a rozhovorů se známými postavami jako je Moxxi, Zer0, Marcus a Claptrap.

"Tales from the Borderlands jsou zásadní kapitolou vyprávění Borderlands, takže pokud jste ještě jejich chaotickou a emotivní cestu nezažili, nyní je ten správný čas se do toho pustit. Ať už jste v Tales from the Borderlands noví, nebo si jen chcete znovu připomenout Rhyse s Fionou a postarat se o nedokončený obchod. doufáme, že si tento nezapomenutelný zážitek užijete," praví tisková zpráva.

Read this next