Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První trailer a obrázky Diablo 2 Resurrected

Už oficiálně + další info.

Blizzard před okamžikem, na závěr úvodního ceremionálu BlizzConu, oficiálně potvrdil remake Diablo 2.

Pro čtenáře Eurogameru žádné překvapení, potvrdilo se úplně vše z úniku. Ale co to rozhodně chce ihned vidět, je první trailer se sestřihem z hraní, nově v báječné 3D HD grafice až ve 4K rozlišení:

Watch on YouTube

Diablo 2 Resurrected skutečně vyjde v druhé polovině letošního roku za 40 dolarů pro PC, PS4, PS5, Xbox Series, Xbox One a Switch. S vývojem pomáhá studio Vicarious Visions, které slibuje sdílení vašeho pokroku mezi platformami. Kdo by snad nostalgicky prahnul po původním vizuálu, může se do něj přenést jednoduše pouhým stiskem tlačítka.

Veškeré filmečky v délce 27 minut budou modernizovány, stejně jako soundtrack (Dolby 7.1 surround), nasvícení, animace a efekty kouzel, i uživatelské rozhraní. Hratelnost jako taková však zůstane totožná s originálem a zahrnutý bude samozřejmě i datadisk Lord of Destruction (všech 7 herních tříd, včetně Druida a Assassina z rozšíření).

Do technické alfy na PC se můžete přihlásit zde. Více toho tisková zpráva zatím neprozradila, jen níže první obrázky z pre-alfy a logo s nosným artworkem:

Read this next