If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jedním z těch TV seriálů od Sony bude Twisted Metal

Komedie.

Jak se vědělo od Vánoc, loni založená divize Sony Pictures chystá tři filmy a sedm TV seriálů dle vlastních herních sérií. Zatím nejviditelnější byl ten dle The Last of Us pro HBO.

Nyní jsme díky zjištění Variety chytřejší, co bude tím dalším, a je to určitě překvapivé, protože se nejedná o nějakou extra silnou značku.

Dalším převodem z her na obrazovky s živými herci bude Twisted Metal. Tedy bojová akce s dopravními prostředky, která nemá daleko ke Carmageddonu a poprvé vyšla už v 1995.

Tentokrát však v TV seriálu půjde o akční komedii, kterou kutí scénáristé filmů Deadpool a Zombieland, tedy Rhett Reese a Paul Wernick.

"Twisted Metal je jedna z nejvíce oblíbených sérií od PlayStation," komentoval to Asad Qizilbash, šéf PlayStation Productions. Prý jsou nadšeni z toho, že mají tak skvělý tým, který ikonickou hru pro fanoušky přenese do života.

Seriál bude o odpadlíkovi, kterému byl nabídnutý lepší život, pokud dokáže doručit tajemný balíček postapokalyptickou pustinou. Čelit tam musí lupičům, kamioňákům a jiným nebezpečím otevřeného světa.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Twisted Metal

PS5, PS3, PS1

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments