If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Street Fighter 5 oslavuje již páté narozeniny

Poslední várkou obsahu.

Před pěti lety byla vydána hra Street Fighter 5 pro fanoušky bojových her po celém světě.

Od té doby se hra neustále rozrůstá a vyvíjí se v akční hru, kterou je dnes. Počínaje dneškem oficiálně probíhá historicky pátá a poslední sezóna Street Fighter V a také vydání nové postavy Dan Hibiki a přidání bezplatného obsahu pro hráče na PlayStation 4 a Steamu. To zahrnuje novou bitevní mechaniku "V-Shift", novou fázi tréninku a aktualizaci bitvy pro všechny postavy.

Mechanika "V-Shift" poskytuje hráčům zcela nové možnosti obrany a strategie. Při správném načasování hráčům umožní provést neporazitelný backdash, který na krátkou dobu zpomalí čas a pomůže bojovníkům lépe naplánovat jejich protiútoky. Kromě toho mohou hráči zdarma získat tréninkovou fází zvanou "The Grid Alternative" a taký aktualizaci vyvážení bitev u všech hratelných postav, což rozšiřuje hloubku a hratelnost hry.

Na zbytek 5. sozóny se chystají další čtyři postavy do boje ve Street Fighter V: Champion Edition. Rose (jaro 2021), Oro (léto 2021), Akira (léto 2021) a poslední neohlášený bojovník přijde na podzim 2021. Celkem se pro pátou sezónu plánuje také 26 nových kostýmů a dvě nové scény, včetně fáze Rose (jaro 2021) a fáze Akira (léto 2021).

Chcete-li si užít nové postavy a související obsah, jsou nyní k dispozici dva season passy.

Season 5 Character Pass nabízí všech pět postav ze Season Pass 5 a barvy kostýmů 3-10, 5 bojových kostýmů (jeden pro každou postavu), šest titulů, bonusový obsah: Eleven (postava, která se může přeměnit na jakoukoliv postavu, která aktuálně ve hře Street Fighter V je) a exkluzivní PS4 téma a Steam wallpapery.

Season 5 Premium Pass nav9c přináší 26 nových kostýmů, 2 nové scény, osm titulů a 100,000 Fight Money.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter V

PS4, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments