Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Total War: Three Kingdoms - Fate Divided příští týden

Další přídavek přiblížen.

Rozšíření Fates Divided vyjde příští týden, 11. března 2021, a je novou kapitolou pro hru Total War: Three Kingdoms, který rozhodne o dynastii.

Odehrává se deset let po bouřlivých událostech hlavní kampaně a hráči se stanou svědky hořkého konce jednoho kdysi velkého přátelství mezi dvěma předními vojevůdci své doby, kteří se pustí do boje o nadvládu nad budoucností Číny.

Kdo se stane vítězem této epické krvavé msty? Na novou upoutávku se můžete podívat zde:

Watch on YouTube

Vytvořte si novou říši pomocí armády vedené dvěma nejmocnějšími vojevůdci Číny - nemilosrdným Cchao Cchaem, nebo vlivným Jüan Šaem. Oba mají své jedinečné motivy a příběhy, které se začnou odehrávat roku 200 n. l. Do boje je bude následovat celá řada dobových válečníků, jako je předvoj válečníků s kopími z komanderie Jie, siung-nuská šlechta na koních nebo čchu-čouští halapartníci. A pokud nad svými protivníky zvítězíte, můžete se také ujmout velení nad Severním vojskem.

Hráči se také mohou pustit do nové mezigenerační kampaně coby Liou Jen, který je nesmírně ctižádostivým stratégem. Ve stínu říše Chan se snaží zajistit odkaz pro svou rodinu. Využívejte jeho jedinečnou mechaniku aspirace, abyste připravili půdu pro jeho syna Liou Čanga, který nakonec vše zdědí, a mohli sklízet plody tvrdé práce svého otce - nebo sledujte, jak se jeho vypilované plány pod vašima rukama hroutí.

S vydáním balíčku Fates Divided dojde k nemalé bezplatné aktualizaci obsahu, která bude dostupná pro všechny majitele hry - a to včetně přepracování frakcí pro Cchao Cchaa a Jüan Šaa, nové mechaniky císařských intrik, vylepšení frakční rady a mnoho dalšího.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author

Redakce

Contributor

Comments