Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už lze podávat přihlášky na studium herního designu

Přijímačky na FAMU.

Od tohoto týdne je možné podávat přihlášku na studium herního designu na FAMU ve školním roce 2021-22. Jde o oblast, kde panuje akutní nedostatek vzdělaných zaměstnanců, budeme-li věřit tomu, co opakovaně říkají domácí herní vývojářské firmy.

Pro studium herního designu není nutné umět programovat, zdůrazňuje škola. Ale zkušenosti s tvorbou her a další tvůrčí akvitiy vám v přijímacím řízení určitě mohou pomoci.

"Navazující magisterský studijní program herní design je určený pro absolventy a absolventky bakalářského a magisterského vysokoškolského studia na FAMU i jiných vysokých školách v ČR i v zahraničí. Pokud jste kreativní, rádi se učíte novým věcem a zajímá vás herní design, nezáleží na tom, zda jste doposud studovali umělecký, technický či humanitní obor."

Úplné a právně závazné znění podmínek přijímacího řízení je dostupné na stránkách FAMU zde. Čas na přihlášení je do půlky dubna.

Poté bude do 25. dubna potřeba odevzdat domácí práce a další dokumenty, například videoprezentace konceptu libovolné hry či obrázky nebo herní demo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments