Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ohlášen DOOM 3 pro PlayStation VR

+ obrázky, brzký termín, změny.

Lze to vnímat jako takové odškrtnutí si posledního restu, než bude koncem tohoto měsíce papírově dokončen převod Bethesdy pod Microsoft a pak už podpora platformy od úhlavního rivala moc kvést nebude.

I jako odhalení, co se v lednu myslelo tím Project 2021A v databázi australské ratingové organizace (tehdy se myslelo, že konverze Doom Eternal pro VR).

Sony rozjela akci Playstation VR Spotlight, v jejímž rámci odkryje šest titulů vycházejích pro virtuální realitu v tomto roce. Tou první je Doom 3: VR Edition, viz teaser trailer:

Watch on YouTube

Vyjde pro headset PSVR už 29. března 2021. Nabídne jak starou základní hru (2004), tak oba datadisky Resurrection of Evil a The Lost Mission, vše předělané pro technologii VR.

Během patnáctihodinové zábavy budete prozkoumávat tajemství UAC a kosit monstra v klaustrofobickém prostředí s novými texturami, stíny a zvuky.

Celému tomu teroru máte být ještě blíže díky možnosti vyklánět se zpoza rohu a lepšímu přehledu s namontovaným světlem na zbraních, vše za pomoci otáčení přes pohybové ovládání o 180 stupňů.

Read this next