Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Euro Truck Simulator 2 se příště vypraví do Ruska

Nastínění přespříštího DLC + obrázky.

Domácí studio SCS Software dnes odkrylo, co chystá po Iberia. V přespříštím velkém přídavku pro Euro Truck Simulator 2 zamíříte do Ruska.

Tvůrci tak přesměrovali svou pozornost z jihovýchodu Evropy úplně opačným směrem a to do nejrozlehlejší země kontinentu, včetně Moskvy a více na východ.

V DLC Heart of Russia nelze očekávat, že tam bude úplně celá země, protože je příliš rozsáhlá, ani celá evropská část. Plán je takový, že tam bude horní tok řeky Volha, ale i tak to je obrovská porce (ve srovnání s předešlými rozšířeními).

Vzhledem k odkladu Iberia asi na duben se nedá počítat s tím, že by Rusko stihlo být dokončeno před letošními Vánoci a autoři nechtějí plést komunitu s vábením na dva různé datadisky.

Tento zde zmiňovaný je teprve v plenkách a také interně ještě mají spoustu otazníků. Tým výzkumníků a grafiků na všem pracují od poloviny roku 2020, leč zatím nedosáhl zamýšlené velikosti a ještě se čeká na nějaké posily po dodělání Pyrenejského poloostrova. Zatím tedy SCS nedosáhli plné produktivity a z toho důvodu nechtějí avizovat termín, zkrátka až vše bude opravdu hotovo.

První obrázky z blogu:

Read this next