Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku je Sea of Solitude: The Director's Cut

Pouze na této platformě s Photo módem.

Společnost Quantic Dream a studio Jo-Mei dnes uvedli do prodeje krabicovku Sea of Solitude: The Director's Cut pouze pro Nintendo Switch. Tato edice přináší exkluzivní funkce a další obsah, který není nabízen v původním vydání.

Sea of Solitude: The Director's Cut sleduje cestu Kay, ženy, která se z osamělosti a zoufalství přeměnila v mosntrum. Nyní je na cestě nádherným zatopeným světem, a musí čelit svým osobním emocím, které se přeměnily na bytosti, jenž bude muset překonat, aby se dozvěděla víc o sobě samé a světě kolem ní.

Startovní trailer:

Watch on YouTube

Tato přepracovaná verze indie titulu nabízí hráčům mnoho nových funkcí, aby se maximalizovalo ponoření do příběhu. Díky dialogům přepsaným ve spolupráci s mnohokrát oceněným autorem Stephenem Bellem, novým obsazením herců a přepracovanou kinematikou, těží hra z pokročilejšího příběhu, který hráče zavede do jedinečného a dojímavého dobrodružství.

Sea of Solitude: Director's Cut také využívá jedinečných vlastností Nintendo Switch. Hráči nyní mohou ovládat atmosféru pomocí gyroskopu a používat zcela nový režim fotografování, který jim umožňuje měnit nastavení a počasí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sea of Solitude

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments