Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Únik Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Kompletní balíček.

Je zjevné, že pokračování Lary pro nextgen si dá na čas. Crystal Dynamics mají svých starostí dost s Marvel's Avengers a svěřit další díl někomu jinému by se nemuselo vyplatit nebo by to nevypadalo dobře.

A tak se vydavatel Square Enix rozhodl ještě jednou oprášit (zrecyklovat) poslední trojici her z této slavné série third-person akcí.

Už 18. března by měla vyjít tzv. Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy.

Vyzradil ji během víkendu předčasně obchod Microsoftu, odkud jsme se dozvěděli i pár podrobností, ačkoli údaji o velikosti (10 GB) věřit nelze.

V balíčku prý najdete trojici her: Tomb Raider reboot z 2013 (Definitive Edition), Rise of the Tomb Raider (edice 20 Year Celebration) a Shadow of the Tomb Raider (Definitive Edition).

Zavítáte tedy od ostrova u pobřeží Japonska, přes nehostinnou a zmrzlou tundru na Sibiři až po horskou krajinu Peru. Popisek slibuje zábavu na desítky hodin, samozřejmě včetně veškerých DLC, co spadají pod zmíněné edice.

Divné je snad jen to, že Xbox Store neuvádí žádné vychytávky pro Xbox Series X / S, což by to docela chtělo. Ani jedna z těchto her zatím neobdržela nextgen patch. Například Rise of the Tomb Raider jede přes zpětnou kompatibilitu jen v 30fps a 4K, zatímco 60fps se dá dosáhnout jen v 1080p, ačkoli je jasné, že nová konzole by toho zvládla více.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Shadow of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments