Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází Monster Energy Supercross 4

+ startovní trailer, domácí cena.

Na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch a PC vychází Monster Energy Supercross 4. Krabicovka na PC za 999 Kč, na konzolích 1399 Kč, distributorem je Comgad.

Jediná oficiální videohra šampionátu AMA Supercross Championship je zpátky a nyní je ještě "oficiálnější": Vzrušující svět Monster AMA Supercross se vrací s větší porcí oficiálního obsahu než kdy dřív.

Startovní trailer:

Watch on YouTube

Hra obsahuje přes 100 oficiálních závodníků, což je dosud nejvyšší počet jezdců z 450SX a 250SX East a West, který se kdy objevil v rámci značky Supercross. Sezóna 2020 byla zvláštní hned z několika důvodů a Supercross 4 přinese všech 11 stadionů a 17 tratí z této sezóny, včetně 7 variací Salt Lake City. A to není vše: mezi nás se nyní připojuje ten nejžádanější závodník: soupisku Supercross 4 obohatí Ken Roczen!

Zcela přepracovaný režim kariéry vám dá možnost vydat se na cestu za slávou v rámci „Futures", úplného začátku vaší kariéry. Výkon každého závodníka se odvíjí podle jeho schopností: Hráč si bude muset během své kariéry tyto schopnosti zlepšovat pomocí propracovaného stromu dovedností a zaměřit se na to, co dělá nejraději. Body se získávají nejen za závodění, ale také za účast na speciálních soutěžích, za dokončený trénink a plnění deníku. Jedná se o sérii speciálních úkolů, které ukážou, kdo je tady opravdu nejlepší!

Read this next