If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Day Before tentokrát připomíná zabahněný Mudrunner

Offroadem divočinou + nové detaily.

Ruské studio Fntastic si zjevně neláme hlavu s tím, že mu leckde vyčiní vykrádačku řady jiných známých her a možná až přílišnou podobnost.

Minule bylo jejich dílo přirovnáváno k The Division či Mortal Kombatu, tentokrát zase nelze přehlédnout nápadné rysy Mudrunner, při větší fantazii Days Gone.

V krátkém novém videu se totiž džíp brodí těžce zabahněnou silnicí kdesi v divočině:

Cover image for YouTube video

Zakladatel tvůrců, Ed Gotovtsev, v reakci na výše vyřčené pro WCCFTech uvedl:

"Samozřejmě jsme se inspirovali tím nejlepším ze zmíněných her, což jen potvrzuje, že máme pro vývoj vysoké standardy. Nicméně snažíme se udělat co nejlepší verzi The Day Before, nikoli něčí kopii".

Na hře zatím napracovali skoro sedmnáct tisíc člověkohodin, což měří od napsání prvního řádku zdrojového kódu. Momentálně tvoří tým 70 lidí, kteří se snaží o maximální efektivitu a používají prý vlastní, unikátní řešení pro práci na dálku. Inovativní mají být nejen při tvorbě hry, ale i při rozvoji firmy.

Po rozlehlém otevřeném světě se budete moci pohybovat jak po svých, tak autem, aniž byste viděli jedinou nahrávací obrazovku. The Day Before se soustředí v první řadě na velké město a jeho okolí, ale navštívíte také farmy, močály, malé osady, majestátní lesy a sněhem zaváté hory. Vše ručně vytvořené a s detaily, aby se navodila ta pravá apokalypsa a daly se tam odžít vlastní příběhy-

Důležitou úlohu tu sehraje realistické až nepředvidatelné počasí, protože když třeba napadne sníh, utlumí vaše kroky a dostanete se i na ta nejnebezpečnější místa. Co ovšem nechcete, je zůstat uvíznutý na ulici za silné bouřky, jelikož tam většina hráčů nepřežije déle než pět minut.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments