If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Texas do American Truck Simulator přiblížen

+ patch s novým nasvícením.

Domácí studio SCS Software neusíná na vavřínech. Po vábení ve vánočním streamu dnes více představilo další datadisk Texas pro simulátor řidiče kamionu v USA, ačkoli je stále v rané fázi vývoje a přednost má Wyoming DLC. Texas prý určitě nebude venku dříve než za rok.

Vzhledem k tomu, že jde o druhý největší americký stát, co se týče rozlohy i populace, netrpí nedostatkem unikátních atrakcí či pamětihodností. Je to pestrá oblast, která zahrnuje města, pláže, hory i poušť. Na jednu stranu fajn, zároveň to pro vývojáře přináší spoustu výzev.

Krom toho se jedná o druhou největší ekonomiku, hned po Kalifornii, což se projeví i na herní náplni. Hospodářská zvířata, letectví či energetika, bude tu dostatek práce pro virtuální kamionáky po celý rok.

Na kovboje tam už nenarazíte, byť jejich duch se prostředím stále nese. Zato zavítáte do Austinu, hudebního hlavního města světa, stejně tak nemůže chybět Houston. Dole vidíte první screenshoty z Texasu.

Cover image for YouTube videoETS2 & ATS 1.40: New Lighting System

SCS Software také oznámili nový patch 1.40 určený i pro přibuzný Euro Truck Simulator 2.

Jeho hlavní vychytávkou je nový systém nasvícení scén, což je prý největší grafický pokrok za poslední léta.

Každý zdroj světla je nyní definován realisticky podle skutečného světa. Intenzita světel je nyní různá, aby to bylo realistické, krom toho světlo různě reaguje na rozličné povrchy. Více na blogu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments