If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tiger Woods podepsal dlouhodobou smlouvu o spolupráci se společností 2K

Návrat ztraceného syna.

Společnost 2K dnes oznámila spolupráci na exkluzivním obsahu a dlouhodobém partnerství s Tiger Woodsem, jednou z nejznámějších a nejslavnější osobností golfové historie. Kromě toho společnost 2K oznámila uzavření definitivní dohody o koupi HB Studios Multimedia Ltd., vývojáře uznávaného a komerčně úspěšného PGA Tour 2K21, stejně tak jako The Golf Club. Očekává se že akvizice bude uzavřena v prvním kvartálu tohoto roku. Finanční podmínky obou obchodů nebyly zveřejněny.

"Je mi ctí zúčastnit se této příležitosti a těším se na sdílení mých odborných znalostí a poznatků, při budování společné budoucnosti golfových videoher" nechal se slyšet Woods. Woodsovo partnerství se společností 2K zahrnuje práva na použití jeho jména i podoby výhradně ve franšíze PGA TOUR 2K, stejně jako v jakýchkoliv jiných hrách publikovaných společností 2K během trvání partnerství. Woods bude hrát hlavní roli v prostředí videoher jako výkonný ředitel a konzultant PGA TOUR 2K, zatím co 2K bude také partnerem Woodsovy TGR Foundation, která poskytuje oceněné osnovy STEM a programy pro vysoké školy.

"V golfu neexistuje větší ikona než Tiger Woods, stejně jako zbytek světa, jsme byli zarmouceni nedávnou nehodou a přejeme mu brzké uzdravení" řekl David Ismailer, prezident 2K. Byli jsme dychtiví oznámit toto partnerství a jsme rádi, že se připojil k naší sérii PGA TOUR 2K jako výkonný ředitel.

Nejnovější PGA TOUR 2K21 z rukou HB Studios se prodaly již téměř dva miliony kusů. PGA TOUR 2K21 je velmi realistický zážitek simulace golfu, který zahrnuje oficiálně licencované profesionály, hřiště, vybavení a oblečení od PGA TOUR. PGA TOUR 2K21 je postaven na víře, že golf je hra pro každého, ať už jste profesionál nebo hledáte štěstí poprvé.

Cover image for YouTube videoPGA TOUR 2K: WE GOT GAME

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

PGA Tour 2K21

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments