If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dvě herní odbočky s Larou Croft jsou zdarma

+ omezená akce pro Crusader Kings 3 a slevy UbiSoftu.

Square Enix si dali pozor, aby v tom nebyl zahrnutý žádný regulérní díl série, protože by to logicky lezlo do zelí recyklovanému balíčku Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy.

Proto den před plánovaným vysíláním akce Square Presents ve čtvrtek večer (18:00 našeho času), kde mj. odhalí nové Life is Strange, chtějí být za dobráky.

Avizovali, že všem zájemcům dají zdarma dvě plné hry, které jsou odbočkou série s Larou Croft - konkrétně Guardian of Light (2010) a pak Temple of Osiris (2014).

Obě to jsou izometrická co-op dobrodružství, která si jistě své publikum najdou, zejména při odložení Prince of Persia remake na neurčito.

Postup pro získání obou her je takový, že máte za úkol sledovat @SquareEnix na Twitteru a reagovat na tweet hashtagem #SquareEnixPresents - jakmile stream skončí, přijdou vám prý kódy v soukromé zprávě.

Po omezenou dobu, už jen tři dny, tzn. do neděle, je pak ze Steamu k vyzkoušení plná verze historické strategie Crusader Kings 3 ze září 2020. Děje se tak k příležitosti vypuštění prvního DLC a patche.

Najdete ji zde. Zájemci pak mohou přejít na vlastnictví hry natrvalo s dvacetiprocentní slevou.

Do 29. března zase běží výprodej her od UbiSoftu na Steamu. Na tomto linku naleznete Assassins Creed Odyssey za pětistovku, Rainbow Six Siege za dvě stovky, Far Cry 5 za tři stovky a celou řadu dalších slev.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Lara Croft and the Guardian of Light

Android, iOS, PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments