If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PS5 exkluzivita Returnal je hotova

Konec dubna.

Sony nás s potěšením informovala, že hra Returnal, která vyjde exkluzivně pro PlayStation 5, udělala důležitý krok k vydání a dostala GOLD master disk.

Studio Housemarque to oznámilo skrze své sociální sítě. Nic už tedy nezabrání jejímu vydání 30. dubna 2021.

"Po nouzovém přistání v tomto formujícím se světě se musí Selene vydat na cestu za svobodou skrz nehostinnou krajinu prastaré civilizace. V naprosté izolaci a o samotě musí zuby nehty bojovat o přežití. Znovu a znovu se jí to nedaří - a tak je nucená s každou svou smrtí svůj boj opakovat.

Během neúnavné hry s roguelike prvky objevíš, že kromě planety se s každým novým cyklem mění i předměty, které máš k dispozici. Každá nová smyčka tě konfrontuje s novými kombinacemi, jež tě postaví na hranici tvých možností, i novými souboji, které prověří tvé schopnosti strategického uvažování.

Temná krása rozpadajícího se světa všude kolem tebe je napěchována výbušnými překvapeními a oživena strhujícími vizuálními efekty. Od riskantních přestřelek s kulkami létajícími všude kolem přes hrozivé zvraty po průzkum neúprosných prostředí. Čeká tě dobrodružství plné prozkoumávání, objevování i soubojů, během kterého narazíš na tajemství na každém kroku.

Navrženo pro extrémní znovuhratelnost: procedurální svět hry Returnal tě pokaždé přiměje smést prach porážky ze tváře a s každým dalším znovuzrozením se vrhnout do neustále se měnících výzev."

Cover image for YouTube videoReturnal - Story Trailer | PS5

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Returnal

PS5

About the Author

Redakce

Contributor

Comments