If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tennis World Tour 2 Complete Edition je v prodeji

Čím vyniká premiéra tohoto sportu na nextgenu?

Společnosti NACON a Big Ant Studios představily Complete Edition hry Tennis World Tour 2 pro Xbox Series X / S a PlayStation 5.

Krabicovka od distributora Comgad je u nás už v prodeji za 1099 Kč.

Díky výkonu nových konzolí nabízí Complete Edition kratší dobu načítání, možnost hrát ve 4K se 60 FPS, ray tracing a vylepšené částicové efekty. A to není vše, protože nová edice vychází se 48 hratelnými postavami - což je rekordní počet na poli tenisových her. Verze pro PC ve stejném okamžiku rovněž získá aktualizaci, která hráčům nabídne stejná vylepšení. Podívejte se na premiérové video, které oslavuje vydání hry na novou generaci konzolí:

Cover image for YouTube videoTennis World Tour 2 | New-Gen Launch Trailer

Mezi řadou nových funkcí je jedna konkrétní, na kterou hráči dychtivě čekají: charakteristický pohyb. Jak ví každý fanoušek tenisu, každý hráč má svůj jedinečný styl a typické pohyby. Hra tyto jedinečné vlastnosti obsahuje. Režim kariéry se nadále rozšiřuje o oficiální turnaje a turnaje deblů v sezónním kalendáři.

Complete Edition přináší nově vydané DLC Champions Pack, které obsahuje šest dalších hráčů: Andy Murray, Maria Šarapovová, Donna Vekic, Marin Cilic, Justine Henin a Diego Schwartzman. DLC rovněž obsahuje ATP CUP, čtyři nové stadiony v Londýně a Melbourne a nové doplňky a obleky.

Majitelé Ace Edition nakonec dostanou bezplatný upgrade na novou verzi, která obsahuje veškerý stávající obsah hry Tennis World Tour 2. Je to ideální edice pro tenisové fanoušky, kteří vlastní konzoli Xbox Series X / S nebo PlayStation 5.

Tennis World Tour 2 nabízí hráčům možnost prožít realistické tenisové utkání, které věrně reprodukuje detaily tohoto sportu a jeho soutěžní povahu. Hrajte za jednoho z nejznámějších hráčů nebo si vytvořte vlastního a pokuste se dostat na vrchol světového žebříčku!

Cover image for YouTube videoTennis World Tour 2 | Updates + Annual Pass & Next-Gen Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tennis World Tour

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments