Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Diablo 2 Resurrected si nadržená veřejnost zkusí už za pár dnů

Technická alfa - kdy a s čím?

Když byl koncem února s velkou slávou ohlášen remaster Diablo 2, málokoho tehdy napadlo, že si ho bude moci osobně zahrát už za pouhý měsíc a půl. Aneb s tím vydáním plné verze letos to asi myslí vážně.

Skutečně je to tak, Blizzard totiž dnes večer oznámil, kdy se bude konat první technický alfatest.

Možnost vyzkoušet si Diablo 2 Resurrected bude mít široká veřejnost překvapivě brzy, už tento pátek, 8. dubna 2021.

Nejprve ve čtvrtek večer v 19:00 budou moci vybraní streameři začít vysílat záběry z hraní této alfy. Načež v pátek si předělávku klasiky zahrají první šťastlivci. Vše potrvá jen do pondělí 12. dubna.

Háček je v tom, že přístup pošle Blizzard ve vlnách jen omezenému počtu lidí, kteří se dříve zaregistrovali na homepage. Smět budou moci natáčet videa, pořizovat obrázky a cokoli dalšího. Zklamané ostatní zájemce uklidňuje, že to není zdaleka poslední test, později mají následovat další.

Alfa bude obsahovat první a druhou kapitolu hry, které si projdete se třemi herními třídami (amazonka, barbar, kouzelnice) z celkových sedmi.

Ač bude technická alfa zatím jen singleplayerová (zatím bez importu savů), bude vyžadovat neustálé připojení k internetu - na rozdíl od finální hry, kde platí, že bude k mání i offline mód. Minimální HW požadavky a více informací zde.

Read this next