Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Subnautica Below Zero vyjde s českými titulky

Podmořské dobrodružství.

Společnost Cenega Czech s radostí oznámila, že očekávaný titul Subnautica Below Zero bude ve finální (plné) verzi obsahovat lokalizaci v podobě českých titulků.

Titulky budou do hry přidány pomocí aktualizace v den vydání a to pro všechny plánované platformy. Hra vyjde 14. května 2021, čímž naváže na Early Access fázi, v níž byla od roku 2019.

Oceňované studio Unknown Worlds Entertainment představuje návrat do světa 4546B s Subnautica Below Zero. Ponořte se do mrazivého podmořského dobrodružství na mimozemské planetě. Příběh se odehrává rok po originální Subnatice, Below zero vás vyzívá k přežití v ledových biomech nad i pod povrchem. Čekají vás řemeslné nástroje, úklid zásob, a hlavně rozluštění další kapitoly příběhu Subnautica. Ponořte se a zažijte mrazivé podmořské dobrodružství na mimozemské planetě. Klíčové je přežití: shromážděte cenné materiály, řemeslné nástroje, zvládněte svůj hlad a žízeň, a to vše v nebezpečné divočině, která vás vidí jen jako potravu.

Tajemství ponořená hluboko na planetě 4546B: přišli jste sem hledat odpovědi. Riskovali jste všechno, abyste se sem dostali a neodejdete, dokud neodhalíte pravdu.

Průzkum: ponořte se do jedinečných vodních a terénních biomů, které vám nabídnou nejen materiál, ale i odpovědi, které hledáte.

Postavte základnu: tvořte a vytvářejte vše z pohodlí domova. Tyto základny budou nedílnou součástí vašeho přežití nejen proti divoké zvěři, ale taky proti drsnému prostředí planety.

Watch on YouTube

Read this next