If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 6 má v traileru oslnit mapou s tornádem

Fanouškovský nákres.

Pokud by k únikům docházelo podobným způsobem i příště, určitě by se tvůrci her nezlobili. Aneb někdo by jen vypověděl, co asi tak zahlédl, aniž by se ven dostaly skutečné grafické podklady, což bývá vždy problém.

Příběh nejčerstvějších neoficiálních informací o letošním Battlefield 6 (v názvu finálně může chybět číslovka) je právě o tom.

Známý insider Tom Henderson, který má dobrou reputaci v komunitě populárních FPS, přispěchal s nákresem toho, jak asi bude vypadat mapa v debutovém traileru na hru, který nejspíš uvidíme někdy mezi květnem a červnem.

Tato mapa z traileru má být zasazena na Havaj nebo do Vietnamu (něco jako Wake Island z BF5), přičemž k poloostrovu se má blížit nějaké tornádo nebo ničivá bouře. Kvůli ní prý stoupne mořská hladina, proto tam prý je i zatopená silnice s opuštěnými auty.

V čem se ale zdroje rozcházejí, je to, jestli jde o pouštní level nebo nějaký s tropickou džunglí a horami. Na každý pád má podporovat bitvy až 128 hráčů naráz (čili 64 proti 64 lidem).

Někdo z Twitteru se toho chytl a vytvořil fanouškovský nástřel, jak by takový level mohl čistě teoreticky vypadat:

Prakticky za jistotu se považuje, že v tomto prostředí budete moci pilotovat helikoptéry Osprey pro šest až osm lidí.

Tom Henderson už dříve mluvil o tom, že Battlefield 6 má sázet na přírodní katastrofy, na něž budou mít zdejší mapy smůlu a budete se s tím muset vypořádat. Leč EA ani DICE to zatím nepotvrdili a ze "zaručených" drbů si na sociálních sítích dělají otevřeně legraci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments