Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vojenská online střílečka Enlisted je nyní dostupná pro každého

Otevřená beta + vylepšení.

Společnosti Gaijin Entertainment a Darkflow Software oznámily, že nová vojenská online střílečka Enlisted je nyní dostupná pro každého na PC, Xbox Series X a PlayStation 5. Zahrnují kampaně Battle for Moscow a Invasion of Normandy, které se během uzavřeného beta testování vylepšily. V budoucnu prý budou přibývat další kampaně.

Je to střílečka z období druhé světové války, která podrobně zpracovává atmosféru během válek tanků a letadel. Herní vývojáři se snažili používat autentické zbraně a výstroj a také jejich historickou dostupnost. Například tank Tiger v kampani s Moskvou nebude vidět, protože v té době v roce 1941 ještě nebyl ve službě německé armády. Zároveň je do hry Enlisted jednodušší se dostat jako do většiny takových her. Hráč může rychle skočit do středu akce a většinu času stráví válčením.

Watch on YouTube

"Soustředili jsme se na to, aby se hráči ve hře Enlisted cítili jako při reálné druhé světové válce, ale nikdy jsme nezapomněli, že je to především hra. Snažíme se o zlatou střední cestu mezi plynulým a zábavným hraním stříleček a nezapomínat na realismus vojenských simulátorů," vysvětloval Eugene Guskov, herní ředitel hry Enlisted.

Každý hráč má tým až devíti vojáků, jednoho ovládá a další plní rozkazy. Mezi vojáky můžete kdykoliv přepínat, abyste měli čas reagovat na bojové situace. Po zabití může hráč pokračovat v boji převzetím kontroly nad jedním z členů týmu, kteří přežili. To umožňuje hráči okamžitě odvetu, aniž by musel nejprve čekat na oživování. Když zahyne celá jednotka, hráč pokračuje v boji pomocí další dostupné: může to být armáda 12 stávajících tříd, posádka tanku nebo pilot letadla. Díky tomu si můžete vyzkoušet různé úkoly jako ovládání tanku, poskytnout podporu minami, rozmístit zbraně na bitevním poli, vyčistit budovy plamenometem nebo bombardér. Hra Enlisted také obsahuje mnoho tradičních způsobů, jak ovládat pouze jednoho vojáka.

"Enlisted je naším největším produktem spuštěným za poslední roky a plánujeme ho podporovat i rozšiřovat," říká Anton Yudintsev, spoluzakladatel společnosti Gaijin Entertainment.

Aktualizovaná verze hry Enlisted obsahuje nové mise, zbraně a výstroj, které dříve nebyly v uzavřeném beta testování. Například nová mapa opevnění v kampani Battle of Moscow představuje zamrzlé bojové pole, kde útočící strana protíná řeku a za dynamicky se měnících povětrnostních podmínek zaútočí na mohutné opevnění.

I systém postupů ve hře se výrazně změnil a Battle Pass je hlavním způsobem pro získávání nových vojáků a vybavení. První sezóna Battle Pass začala 8. dubna a potrvá 75 dní. Nejzajímavější odměnou jsou vzácné sběratelské zbraně: pušky Berdan No.2 a Gewehr 1888, Schmeisser MK36 III SMG a poloautomatická karabina Springfield M1903 se zařízením Pederson. Mnoho odměn Battle Pass je k dispozici zdarma, zatímco jiné vyžadují zakoupení prémiového Battle Passu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Enlisted

PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments