Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Série Total War se už prodalo 36 milionů her

A co znamená otevření další pobočky?

Creative Assembly mají důvod k radosti. Stali se totiž největším britským vývojářským studiem, které zaměstnává 800 stálých pracovníků, což představuje meziroční nárůst o dvacet procent.

Celkem tedy nyní mají tři pobočky ve Velké Británii, specializované místo pro motion-capture a pak ještě bulharskou pobočku. Ve všech prý chtějí, i díky efektům lockdownů a koronaviru, dát zapomenout na standardní pracovní dobu od devíti do pěti a přiklonit se k větší flexibilitě, aby to mělo pozitivní dopad na lepší vyvážení práce a zbytku života.

"Zažíváme báječné časy, na horizontu je Total War: Warhammer 3 a také chystáme novou značku, která je sci-fi střílečkou," uvedli.

Souběžně se Creative Assembly pochlubili, že série Total War se už prodalo 36 milionů kusů. Důležité je, že do toho započítávají jen samostatné hry, nikoli větší či menší přídavky (jak to někdy bývá), které by to číslo ještě obrovsky navýšily.

Tyto historické strategie, které tu jsou s námi už dvacet let, prý hraje 1,5 milionu unikátních hráčů měsíčně. Jak známo, o zdarma rozdávaný díl Total War Saga: Troy z Epic Games Store si loni požádalo 7,5 milionu lidí během úvodních 24 hodin od vydání.

Koncem dubna se objeví remaster Total War: Rome, z nějž se před pár dny objevilo další video:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments