Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příběhová ukázka Kings Bounty 2

Konspirace, sabotáže a černá magie.

Společnosti 1C Entertainment a Koch Media s potěšením odhalují novou příběhovou ukázku pro hru Kings Bounty II.

"Unite Them or Fall" se zaměřuje na hrůzy, které sužují magický svět Nostria, a nabízí hlubší pohled na pokroucené spiknutí.

Hra vyjde 24. srpna 2021 pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

Watch on YouTube

Temnota sestupuje do magického světa Nostria. Spiknutí, sabotáže a nekromancie zastiňuje zemi. Kraje požadují nezávislost, bandité obcházejí silnice a pověsti o drtivé síle Blight se nesou šepotem ve tmě. Starý král Claudius byl otráven a nemůže vést království, a tak jeho syn, princ Adrian, musí nyní spojit bojující země zatímco jeho moc a víra podléhá útoku. Možná je tu ale spasitel - poslední naděje království - braňte se a nastolte konečně mír a pořádek v Nostrii

"Velkým úkolem pro tým bylo vytvořit pohlcující příběh a zážitek, který je formován a poháněn jeho bohatými postavami a jedinečným prostředím" řekl Denis Maltzev, Lead Producer v 1C Entertainment. "Kings Bounty II nabízí jedinečnou a zajímavou kombinaci RPG prvků, tahové strategie a fantasy prvků, které dohromady skutečně vynikají. Těšíme se až budeme sdílet tento krásný svět a jeho dobrodružství s hráči."

Kings Bounty II umožňuje hráčům vybrat si jednoho ze tří hrdinů - každý má svou vlastní osobnost s jedinečnou sadou dovedností - a vydat se do fantasy světa Nostria. Je toho hodně co prozkoumat - od náboru, rozvoje a velení vaší osobní armády až po odvážný vstup do nelineárního světa plného zrady, obětí a přežití. S velkými rušnými městy, malými vesničkami, zmrzlými pustinami na severu, širokými pastvinami nebo tísnivými mokřady, King´s Bounty II nabízí největší otevřený svět, jaký kdy 1C Entertainment vytvořil.

Read this next