If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zlevnění Watch Dogs Legion v ČR a také ročního PS Plus

+ slevy EA her a další.

Nedlouho po březnovém Trial víkendu zdarma, kdy se celý Londýn dočasně otevřel všem zdarma, nastává přecenění i na domácích obchodech.

Teprve říjnové Watch Dogs Legion v krabicích bylo zlevněno jen na 799 Kč, což značí slevu o polovinu. Týká se to Resistance edice pro PS4 a Xbox One na JRC, zatímco verze pro PC a PS5 jsou malinko dražší, což platí i pro Xzone, kde se začíná na 849 Kč.

Další hrou od UbiSoftu ve výprodeji jsou prosincoví Immortals Fenyx Rising na všech platformách za 899 Kč (pouze na JRC). Najdete tam též Far Cry 5 či Ghost Recon Breakpoint za necelou pětistovku.

V zahraničí bylo PS Plus zlevněno v březnu a tehdy nám domácí pobočka Sony odepsala, že se toto dělá regionálně a že nemůže komentovat, co se děje v jiných zemích.

Nyní došlo s tímto předplatným i na Českou republiku, protože roční PlayStation Plus spadlo ze standardních patnácti stovek na o pár stovek nižší hladinu, v závislosti na tom kterém obchodě. Například na Mall.cz je za 1299 Kč (akce platí do 9. května), kdežto na Alza.cz za 1379 Kč. Oproti tomu na Xzone a JRC se cena nezměnila.

Zato tam aktuálně nabízejí slevy od EA, např. old-gen verzi FIFA 21 od 549 Kč (s možností upgradu z PS4 na PS5), dále NHL 21, Star Wars Squadrons či poslední díl Need for Speed spolu s remasterem.

Dubnové slevy EA na Xzone jsou tím samým v bleděmodrém, i tam jsou FIFA 21 (ale o trochu dražší za 649 Kč), Plants vs Zombies, Battlefield 5 či Star Wars Jedi: Fallen Order (799 Kč), ačkoli atraktivitu sráží dřívější zařazení titulů od tohoto vydavatele do předplatného Xbox Game Pass či EA Play.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs Legion

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments