If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na sněhu a s chytřejšími zvířaty ve Farming Simulator 22

Ohlášen nový ročník + teaser, obrázky.

Farming Simulator 22 vyjde ještě letos v rámci vlastního vydavatelství Giants Software (mezinárodní firma se sídlem ve Švýcarsku) a bude větší a lepší než kdy dřív, tlumočil dnes tiskovkou domácí distributor Comgad, který samozřejmě opět plánuje českou lokalizaci formou titulků na většině platforem.

Nové mapy, značky, stroje, funkce a další. Farmaření na sněhu - přicházejí roční období! Vylepšený výkon, imerze a zvířata - to jsou novinky ve zkratce.

Díky sadě více než 400 strojů a nástrojů od více než 100 autentických zemědělských značek včetně nových kategorií se mohou hráči těšit na vylepšenou a ještě realističtější simulaci. Ovšem i noví hráči se budou moci snadno ponořit do zemědělství, chovu zvířat (včetně roztomilejších zvířátek) a lesnictví.

„Nadále rosteme spolu s našimi hrami," řekl ředitel GIANTS Software Christian Ammann, „a chystaný výsledek našich kultivovaných ambicí bude představovat milník v historii série i naší firmy, která se vyvinula v nezávislého vydavatele, který má kompletní kontrolu nad svým produktem."

Letošní ročník populárního farmaření nabídne větší hloubku díky celé řadě novinek a tudíž i nejvyšší míru hráčské svobody v historii série. Dvě nové mapy a aktualizovaná alpská mapa Erlengrat budou klást důraz na různé farmářské aktivity během ročních období. A navíc tu začne sněžit: Hráči by se měli připravit na vzrušující přídavek v podobně ročních období. Ostatně na toto téma je i krátký teaser:

Cover image for YouTube video🚨 Farming Simulator 22 is coming!

Farming Simulator 22 vyjde na PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Mac a Stadia ve čtvrtém čtvrtletí 2021, kdy tato rodinná herní série opět udělá skok vpřed. Díky novým funkcím a vylepšením si bude ve Farming Simulator 22 každý aspirující farmář kreativně vybudovat vlastní farmu - nehledě na věk či profesi ve skutečném životě. Hrát můžete sami anebo v kooperaci ve hře až pro 8 hráčů na konzolích a 16 hráčů na PC, Mac a Stadia.

Hra bude vybudovaná na GIANTS Engine 9 a přinese třeba realističtější chování umělé inteligence a bohatší světy. Díky těmto světům se hráči ještě více ponoří do virtuálního farmaření: Například zvuky motoru u traktorů působí ještě realističtěji díky výběru akustického vybavení a postupné reverberace.

Lepší výkon na všech platformách: Díky podpoře DirectX 12 na Windows, streamování textur, optimalizaci více vláken, zastínění okolím, dočasnému vyhlazování hran a dalším optimalizacím se nejnovější Farming Simulator dočká navýšení výkonu na všech systémech - a připraví tak základ pro ještě komplexnější úpravu modifikací, abyste si mohli užít více obsahu. Tady jsou první obrázky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments