Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chernobylite v hotové verzi má datum vydání

+ trailer, podpora DLSS.

Aby se svezli na vlně zájmu o úžasný TV seriál od HBO, na to je samozřejmě už příliš pozdě. Ale i tak si své hráče jistě najdou, protože téma okolo výbuchu jaderné elektrárny v Černobylu je nadčasové.

Studio The Farm 51 dnes oznámilo, že Chernobylite se překlopí do finální verze letos v červenci na PC, PS4 a Xbox One (verze pro PS5 a Xbox Series koncem roku).

Níže nový trailer k této příležitosti:

Watch on YouTube

Survival RPG horor z alternativního průběhu známých událostí byl v Early Access verzi od října 2019. Od té doby tvůrci strávili tisíce hodin na vylepšování, například přepsali celý příběh a dialogy, aby se ujistili, že si toto tajemství budete pamatovat.

Dále natočili nový dabing v angličtině i ruštině, přidali podporu DLSS od Nvidia, čtyři postavy a lokalizaci do více jazyků, pořídili originální soundtrack od oceňovaného skladatele (Mikolaj Stroinski) a také nabídli první část nového levelu Heist, který má být takovým velkolepým finále.

Ti, kdo už mají Early Access, dostali vše v tzv. pre-launch Mega Patchi. Pouze oni budou mít nárok na budoucí DLC zdarma. Více o změnách zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Chernobylite

PS5, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments