If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

MotoGP 21 je již v prodeji, startovní trailer

+ jak to bude s nátěrem motorek?

Nová kapitola slavné závodní simulace na dvou kolech je od konce minulého týdne v prodeji na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch a PC (Steam či Epic Games Store).

MotoGP 21 obsahuje oficiální sezónu 2021 a je obohacená o výkon konzolí nové generace. Hra vám přinese realističtější zážitek než kdy dřív a několik nových funkcí, jako je postih za dlouhou zatáčku, návrat motorky a teplota brzd.

Vylepšení realistické hratelnosti posílí dojem ze simulace a těšit se můžete i na manažerskou kariéru, která letos zahrnuje i cestu juniorského týmu. Startovní trailer:

Cover image for YouTube videoMotoGP™ 21 Launch Trailer

Ikonické nové funkce hratelnosti mají za cíl vytvořit neuvěřitelnou závodní simulaci, kterou hráči ještě nikdy nezažili. Návrat motorky vám z mysli vymaže automatický návrat na trať. Pokud spadnete, budete muset opět usednout na motorku, a to co nejdříve, stejně jako ve skutečných závodech; budete muset neustále sledovat teplotu brzd, abyste měli situaci pod kontrolou; a kvůli postihu za dlouhou zatáčku už vám hra nic neodpustí: pokud porušíte pravidla, budete muset za trest projet delší částí závodu.

Hráči na nextgen konzolích si užijí dynamické rozlišení až ve 4K a také 60 FPS. Hra se může pyšnit vyšší kvalitou a vylepšené nasvícení vytváří atmosféru, která nabízí pocit ze skutečného závodu. Doba načítání je kratší a fanoušci závodů si nyní můžou užít hru více hráčů až pro 22 závodníků. Hráči na PlayStation se rovněž můžou těšit na úžasné PS5 DualSense včetně haptické zpětné vazby a adaptivních spouští.

A konečně, manažerská kariéra je pátou esencí manažerského zážitku, který přináší hloubkovou strategii, cestu juniorského týmu a kýžený editor. Díky tomu zůstane personalizace klíčovým pilířem celkového herního zážitku a MotoGP 21 úplně poprvé nabídne výběr nálepek tvůrců, díky kterým bude vaše* motorka jedinečná a šitá na míru jako vaše preferovaná ikonka na webu. Nátěry motorek se aktualizují po několika týdnech od vydání, nálepky tvůrců budete moct použít na zadní straně, závodním čísle a helmě.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

MotoGP 21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments