If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nový sestřih z Ratchet and Clank: Rift Apart

Odehrává se i v přírodě.

Sony před chvílí zveřejnila nový, téměř dvouminutový sestřih z červnové PlayStation 5 exkluzivity od studia Insomniac.

Jedná se o kombinaci záběrů z hraní a filmových sekvencí, které byly nasnímány z takřka hotové hry, když je její vydání na spadnutí (u nás jistá čeština).

Jak vidno, Ratchet and Clank: Rift Apart se nebude odehrávat pouze v industriálních komplexech a futuristických městech (Nefarious City), ale občas také v přírodních scenériích s rostlinami a sluncem prosvítajícím skrz stromy. Všimnout si můžete i těžebního prostředí s rypadly a skalami, které jako by z oka vypadlo nedávné plošinovce Oddworld: Soulstorm.

Cover image for YouTube video

Znovu zde také spatříte Rivet, což je nově odhalené jméno ženské postavy s robotickou rukou a zajímavými gadgety. Jde o bojovnici odboje z jiné dimenze, kde rovněž válčí proti Dr. Nefariousovi, a jednoho dne se setká s Ratchetem a Clankem, aby tohoto vědce a zlosyna navždy odstranili ze světa.

A také se zaposloucháte do skladby, jejíž výběr není náhodný. Skupina DEVO a Mark Mothersbaugh se totiž postarají o soundtrack hry.

Více bychom z ní měli vidět už tento čtvrtek večer od 23:00 v dalším vysílání pořadu State of Play. A níže ještě ukázka pěti brnění určených speciálně pro Digital Deluxe edici hry:

UPDATE - Insomniac pozdě večer také odkryli, kdo Rivet nadabuje - Jennifer Hale, držitelka Guinessova rekordu a známý hlas z Halo, Overwatch, Mass Effect, Guild Wars 2 či Metal Gear.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Ratchet & Clank: Rift Apart

PS5, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments