If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co byste chtěli příště spatřit ze Sherlock Holmes: Chapter One?

+ druhá část odpovědí na otázky.

Nejprve to byl komunitní otevřený vývoj, kdy hráči připomínkují jednotlivé vlastnosti hry a ta se postupně mění dle jejich požadavků.

Ukrajinské studio Frogwares postupilo na další úroveň, protože se fanoušků ptá i na to, jak by měl probíhat marketing, tzn. co by chtěli příště ze hry ukázat.

Na výběr jim dávají ze tří oblastí, na něž se dá zaměřit - buď něco více o herním světě Sherlock Holmes: Chapter One, nebo o vyšetřování vražd, či o vztazích mezi postavami. Projevit se dá v komentářích na YouTube:

Cover image for YouTube videoWhat should we show next? Sherlock Holmes Chapter One Preview

Souběžně s tím tvůrci publikovali druhý díl často kladených otázek a odpovědí o této detektivní adventuře, která stále nemá pevné datum, krom neurčitého 2021.

Hra se prý nejmenuje Chapter One kvůli tomu, že by měly následovat další kapitoly, nic takového se neplánuje - na rozdíl od DLC, která budou jak zdarma, tak placená.

Dále tam objasňují, čím se inspirovali při návrhu mladého Holmese a jak je pro obyvatele podivínem, jestli tu potkáte Watsona, zda dokáže řídit dopravní prostředky, zda bude verze pro Google Stadia či Nintendo Switch.

Zajímavá je i reakce na dotaz, jestli to bude více o bojích (jako The Sinking City) či spíš jen o prozkoumávání: Na akci prý tady dojde jen v situacích, kdy to ospravedlňuje příběh, čili nemůžete bezdůvodně napadnout někoho na ulici, ale jinak tu budou i bojové sekvence, kdy někoho můžete zabít, jen to pak třeba ovlivní vztahy s okolím.

Cover image for YouTube videoYour Questions Answered Pt. 2 | Sherlock Holmes Chapter One

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sherlock Holmes: Chapter One

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments