Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Venku je zásadní Locked and Loaded update pro Fallout 76

Dvě videa + obří velikost, výčet změn.

Trochu stranou zájmu zůstává tato postapokalyptická onlinovka od Bethesda Softworks, které uškodil nepovedený start, ale postupem let je stále vylepšována. A díky nabídnutí v rámci Xbox Game Pass už od loňského léta si své hráče nepochybně najde. Díky nynějšímu spadání pod Microsoft by ostatně existovaly neomezené prostředky pro další podporu, i pokud by to nějak drhlo.

Nyní je pro Fallout 76 venku nová bezplatná aktualizace Locked and Loaded, která má obří velikost - mezi 11 GB až 22 GB na PC, a okolo 60 GB na PS4 a Xbox One.

Objasní ji níže rychlý trailer a pak podrobnější vysvětlení novinek:

Watch on YouTube

Tento zásadní update, který je startem už čtvrté sezóny, přináší možnosti pro výměnu sestavy vaší postavy (reboot vašeho S.P.E.C.I.A.L. a výměnu perků) a také vybudování už druhého kempu (vedle vašeho stávajícího domova), ale můžete mít aktivní vždy pouze jeden.

Dále se můžete těšit na nový typ mise Daily Ops (Decryption) a jiné vychytávky, které byly dříve k mání jen pro hráče na testovacích serverech (seznam všech změn).

Můžeme jmenovat třeba vylepšené uživatelského rozhraní, nový loot a věci k odemčení, novou výsledkovou tabuli se 100 dalšími hodnostmi atd.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments