Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony pořádá oficiální soutěž ve hře Sackboy

Uvnitř podmínky a odměny.

Sackboy: A Big Adventure Knit-Speedrun Challenge přichází pro všechny milovníky oblíbeného hadrového panáčka, kteří si tak nyní mohou poměřit své síly v této nové výzvě. Ta je součástí nové série turnajů PlayStation Tournaments dostupných prostřednictvím PS5 Challenge activity cards v Game Hubu každé PS5 konzole.

Od 1. května 2021 do ledna roku 2022 bude každý druhý měsíc k dispozici jedna z celkem pěti unikátních tratí, ve kterých budou hráči zdolávat nejrůznější překážky v co nejkratších časech a soupeřit mezi sebou o co nejlepší postavení v celkovém pořadí. Postupné překonávání vlastních rekordů bude zaznamenáváno v online žebříčcích, kde lze také sledovat, jak se daří přátelům.

Všichni hráči z následujících zemích budou mít po celou dobu trvání této výzvy šanci soutěžit o exkluzivní herní ceny: Argentina, Rakousko, Bahrajn, Belgie, Brazílie, Kanada, Chile, Kostarika, Česká republika, Dánsko, Salvador, Finsko, Francie, Německo, Řecko, Guatemala, Honduras, Hongkong, Maďarsko, Indonésie, Irsko, Japonsko, Libanon, Kuvajt, Malajsie, Mexiko, Nizozemsko, Nikaragua, Norsko, Omán, Panama, Paraguay, Polsko, Portugalsko, Katar, Rumunsko, Rusko, Saúdská Arábie, Singapur, Slovensko, Španělsko, Jižní Korea, Švédsko, Švýcarsko, Tchaj- wan, Thajsko, Turecko, Spojené arabské emiráty, Spojené království, Ukrajina, Spojené státy americké a Uruguay.

Watch on YouTube

Jednotlivé ceny jsou rozděleny do pěti kategorií: Bronzová, Stříbrná, Zlatá, Platinová a Diamantová.

  • Bronzová: sběratelské předměty pro každého účastníka
  • Stříbrná: část kostýmu pro nejlepších 50 % účastníků
  • Zlatá: část kostýmu pro nejlepších 30 % účastníků
  • Platinová: část kostýmu pro nejlepších 15 % účastníků
  • Diamantová: část kostýmu pro elitních 5 % účastníků

Ceny z jednotlivých kategorií výše získají hráči vždy na konci doby trvání výzvy v každé z pěti tratí. Úspěšní a pravidelní hráči tak mohou pro svého Sackboye získat řadu originálního oblečení.

Pro zapojení do výzvy navštivte Challenge activity cards v Game Hubu PS5 nebo Knitted Knight Trials přimo ve hře. Pro více informací k Sackboy: A Big Adventure Knit-Speedrun Challenge navštivte tuto adresu.

Hledáte další herní výzvy? Prohlédněte si kompletní sestavu Open Series měsíčních turnajů pro PS4 na Competition Center, kde najdete veškerý PlayStation herní obsah pro soutěživé hráče. Turnaje jsou otevřeny pro všechny způsobilé účastníky ve zúčastněných zemích.

Pro zapojení do soutěže je vyžadován PSN účet, internetové připojení, přístup ke konzoli PS5 a kompatibilní kopii hry Sackboy: A Big Adventure. Zapojení do soutěže o ceny je povoleno pouze hráčům starších 18 let s bydlištěm v jedné z výše uvedených zemích. Challenge začíná 1. května 2021 a končí 31. ledna 2022. Kompletní pravidla najdete zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sackboy: A Big Adventure

PS4, PS5

About the Author

Redakce

Contributor

Comments