If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Forza Horizon 5 v Mexiku? Neoficiální nástřel mapy

+ pohánění rebootu Fable.

Takže žádné Japonsko, jak pravila falešná mapa.

Studio Turn 10 sice provádí interní testování Forza Motorsport 8 pro Xbox Series X / S, ale to může být pouze kouřová clona.

Jak se už nějaký čas ví, dříve bychom si měli zajezdit ve Forza Horizon 5. A podle nejnovějších spekulací to má být v Mexiku.

Někdo z fanoušků už dokonce pro Reddit vytvořil neoficiální nástřel mapy, která je však zaměřená na stranu u Pacifiku a chybí tam Cancun či Tulum.

Zvěsti o zasazení hry do Mexika nepochází od nikoho jiného než od Jeffa Grubba z VentureBeat, který disponoval interními informacemi už loni.

Redaktor totiž na Twitteru zareagoval na něčí tweet s ikonou auta a mexickou vlajkou, že prý se rovněž učí španělštinu. Později to více rozvedl v podcastu Iron Lords, kde jasně řekl, že tím narážel na Forzu a mexickou vlajku, "takže není těžké uhádnout, co to znamenalo".

Grubb se také podělil o tom, na čem nyní maká studio The Coalition: má jít o Gears 6, výpomoc s Halo Infinite a pak nějaká nová značka coby třetí paralelní projekt.

Se studiem Playground Games, které je zodpovědné za podsérii Forza Horizon, se pojí další dnešní nález. A to že jejich reboot pohádkového akčního RPG Fable nakonec nepoběží na Unreal Engine, nýbrž na ForzaTech. Vyplývá to z inzerátu pro práci programátora v Redmondu:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 4

Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments