If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BioWare si nadbíhají hráčům soundtrackem celého Mass Effect i vygenerováním unikátního obalu

Kvůli brzkému remasteru + day 1 patch.

Být s fanoušky zadobře je vždy nesmírně důležité. BioWare o tom ví své kvůli různým kauzám okolo chyb Anthem, postav z Mass Effect Andromeda či kontroverzního zakončení Mass Effect 3.

I proto se rozhodli, že jim budou nadstandardně nadbíhat, obdarovávat je, hýčkat je, skoro až lézt do z... Prostě pro ně udělat první poslední, aby se jim taková péče později vrátila na sociálních sítích a vrátili si částečně pošramocenou reputaci.

Pár dnů před vydáním remasterů Mass Effect: Legendary Edition (14. května) dali k downloadu zdarma téměř dvougigový dárkový balíček.

Obsahuje kompletní soundtrack ze tří her zdarma (88 skladeb, včetně novinky Resynthesis exkluzivně pro tuto edici hry).

Dále dva artbooky v PDF, dva komiksy a digitální litografii lodě Normandy. Vše k mání jen do konce května, i k poslechu na YouTube níže. Ne že by soundtrack ze hry dříve na internetu nebyl, ale teď to je vše oficiální, legální a pohodlně na jednom místě:

Cover image for YouTube videoMass Effect Trilogy – Original Soundtrack

Na této stránce si zase můžete nechat vygenerovat svůj unikátní obal hry. Buď bez práce automaticky, nebo si vybrat své oblíbené postavy, pozadí a další věci. Vše funguje maximálně blbuvzdorně a svůj unikátní obal máte během pár minut hotov, případně lze využít i jako wallpaper a někam nasdílet nebo vytisknout.

BioWare už také vědí, jak to bude s tzv. day 1 patchem v den vydání hry i na pulty kamenných obchodů. Má mít velikost 12 GB, tím pádem je paradoxně objemnější než originální verze každého z dílů Mass Effect, které měly 7 GB, 9 GB a 11 GB.

Update má řešit výkon, stabilitu hry (padání), efekt ambient occlusion (AO), nasvícení atd. - více zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect Trilogy Remastered

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments