Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zpřístupnění nových oblastí v demu Resident Evi Village a hraní z pohledu třetí osoby

+ divoké mody.

O popularitě nějaké hry vždy nejvíce vypovídá, jak frčí u modderů, nikoli chvástající se tiskové zprávy výrobce. Stačí se podívat na mnoho let staré GTA5.

Nadšenci si takto pořádně posvítili na víkendové demo Resident Evil Village na PC a už kolem něj panuje docela široká fanouškovská scéna, nejen to dání pryč časového limitu.

Prodloužit si hraní lze modem pro odemčení nových oblastí jak ve vesnici, tak na zámku. Zkrátka byly odstraněny různé bariéry či zamčené dveře, které vám dosud znemožňovaly se někam dostat. Jen to chce samozřejmě počítat s tím, že tam pak narazíte na chyby, když jste se tam správně vůbec neměli ocitnout.

Rozhodně užitečný bude FOV fix, který dovoluje zvětšit vaše zorné pole výhledu, a to v reálném času přímo během hraní. Aneb někomu se nelíbilo, že Capcom nechal opět FOV zamčený, z čehož se může dělat nevolno.

Zatím pouze ve fázi vývoje je modifikce, která dovolí hrát v pohledu z třetí osoby, slíbil tento člověk.

Dle očekávání se objevil také erotický mod, který svlékne Lady Dimitrescu donaha. Alternativou, byť pouze kosmetickou, je výměna postav ve hře, takže namísto Ethana hrajete za Cassandru, leč bez jejích speciálních schopností, to už bylo nad síly fanoušků.

Jiný mod zase nahrazuje tvář vysoké dámy za možná ještě děsivější Thomas the Tank Engine z britské knihy a seriálu o lokomotivě.

Nebo byste snad chtěli něco veselejšího? OK, pak tu jsou ještě růžoví dinosauři:

Watch on YouTube

Read this next