Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Za odklad PS5 verze bude první DLC zdarma

Dění okolo Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

Většina vydavatelů by kvůli takové události asi sáhla po globálním odkladu všech verzí. Ne však polští CI Games, možná i kvůli složitostem s přetrvávajícím nedostatkem této konzole na trhu.

Kvůli prý "nepředvídatelným technickým zádrhelům" byli nucen odložit PS5 verzi Sniper: Ghost Warrior - Contracts 2 na později. Čili pro PS5 nebude venku 4. června, ale pro všechny ostatní slíbené platformy ano.

Vývojáři říkají, že jsou plni sebevědomí, jak hra šlape na jiných platformách. Prý tvrdě pracují na tom, aby i na PS5 dosáhli podobně vysokého standardu.

"Chceme všechny ujistit, že na PS5 portu maká vysokce zkušený, profesionální a dedikovaný tým ve spolupráci s poskytovatelem enginu a držitelem platformy (Sony), aby to vyřešili co nejdříve, jak to je jen možné," vysvětlil Tobias Heussner z CI Games.

Aby tuto nemilou zprávu nějak hráčům vykompenzovali, rozhodli se, že Contracts 2 na všech platformách (včetně PS5) bude mít první DLC zcela zdarma. Někdy v budoucnu tedy nebudou muset platit za zcela novou rozlehlou mapu s dalšími úkoly, na nichž se momentálně ještě pracuje.

Jinak se počítá s tím, že z PS4 bude možný přechod na PS5 verzi zdarma, tudíž nic nebrání zakoupení nejprve verze na PS4. Hra jako taková bude na konzoli od Sony podporovat nativní 4K rozlišení, vylepšené textury a grafiku, rychlejší načítání díky SSD atd.

Read this next