Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Poznejte skupinku Čističů z Back 4 Blood

O osmi hratelných postavách.

Warner Bros a Turtle Rock Studios dnes vydali nový trailer k říjnové hře Back 4 Blood.

Odhaluje členy skupiny Ridden, známé také jako Cleaners. Video představuje každou z osmi hratelných postav - Holly, Walker, Doc, Karlee, Jim, Hoffman, Evangelo a Mom.

Watch on YouTube

Holly - poté, co ztratila rodinu díky Devil Worm, se Holly Forrester naučila směřovat veškerou svou energii na to být Cleanerem. Je lepidlem celého týmu, který udržuje pohromadě. Vyzbrojená baseballovou pálkou s hřebíky, kterou láskyplně pojmenovala "Dottie". Holly odvaha a postoj "nikdy neumírej" pomáhá posílit morálku celého týmu a je často vnímána jako paprsek slunce uprostřed apokalypsy.

Walker - Elijah Walker se narodil jako nejstarší z pěti sourozenců v Evansburghu, pracovité rodině s modrými límečky. Bývalý armádní ranger a válečný veterán má bohaté zkušenosti z boje v první linii. Walker toho moc nenamluví, ale když už promluví vzbuzuje pozornost svých kolegů z Cleaners, kteří respektují jeho odhodlání bojovat.

Doc - pomáhá udržovat Fort Hope v provozu, ale to je daleko od toho co Doc od života očekávala, když přišla do Ameriky. Obětovala svůj společenský život pro kariéru. Teprve po letech konečně našla v Mom spřízněnou duši. Po kolapsu jí pomohl její pragmatický přístup a i když si na svůj nynější noční život těžko zvyká nikdo jí nemůže upřít že je doktor a průměrný střelec.

Karlee - Karlee po kolapsu přežívala na okraji Fort Hope a věřila jen sama sobě. Nikdo toho o ní moc neví ale její činy ukázaly, na které straně je. Teď když jsou Ridden na vzestupu, se rozhodla bojovat po boku přeživších.

Jim - nikdo nezná Finleyville tak jako Jim. Od mala se vydával na venkov se svým otcem za lovem. Po vojně se vrátil zpět a jediné co našel byl zničený domov po kolapsu. Nyní ale našel místo mezi Cleaners.

Hoffman - Když infekce vypukla, on a jeho matka se schovali před bouří, zatímco zbytek světa upadl do chaosu. Poté co matka ve spánku zemřela, mu došly zásoby jídla a byl nucený opustit svůj zabedněný dům a postavit se Devil Worm. Howard Robert Hoffman je velmi zručný, dobrosrdečný a upřímný s touhou být užitečnou součástí týmu. Jako člen Cleaners konečně narazil na rodinu, po které vždy toužil - stačilo jen projít zombie apokalypsou, aby jí našel.

Evangelo - je nejmladším a nejméně zkušeným členem v týmu Cleaners, ale ukázalo se že je velmi dobrým v boji. Má tendenci hodně mluvit, hlavně když je nervózní, ale touží ukázat, že má na to být členem Cleaners.

Mom - jediný kdo byl překvapený že se stal hlasem přeživších v Finleyville byla ona sama. Nikdy se ale nevyhýbá výzvě a vždy převyšuje potřeby ostatních. Přesto že je zvyklá se vzpírat autoritě, je pro ni tato odpovědnost velmi tíživá. I když věří v Clenaers, zpochybňuje strategie jiných vůdců, zejména od smrti jejího syna. Její cíl je jednoduchý, aby Ridden za to zaplatili.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Back 4 Blood

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments